Servicii video dedicate botezului

Ca orice eveniment important din viata noastra, botezul unui copil implica emotie si traire. Nu exista duble, nu exista repetari ale momentelor, iar din acest motiv misiunea unui videograf de botez devine si mai complicata. That one shot trebuie sa epateze cu adevarat, sa uimeasca si sa surprinda trairile la adevarata intensitate, pentru ca momentul este suprem. Iar pentru a surprinde acel cadru perfect, e nevoie de mai mult decat de echipamente cool sau de idei nonconformiste. Uneori, all you need e o echipa profesionista, empatica, care sa aiba la randu-i bebelusi. Vorbim despre noi, off course.

Noi, echipa baptismportrait.ro stim deja aceste lucruri, pentru ca la randul nostru am trait aceste momente si stim cat sunt de importante. De aceea ne-am dedicat exclusiv acestei nise, pentru ca intelegem nevoia de a avea alaturi profesionisti si nu amatori, videografi cu experienta, care cunosc succesiunea momentelor si care inteleg importanta acestora.

Echipamente
Noi, echipa Baptismportrait.ro, intelegem nevoia de intimitate din timpul unui botez si de aceea suntem echipati pe masura. Dorim sa va oferim filmari de calitate, cu rezolutie buna, luminoase, cursive, pe care sa va faca placere sa le revedeti peste ani. Folosim aparate mirrorless Sony, de inalta rezolutie, pentru a va oferi o adevarata experienta a expunerii imaginilor. Pentru ca ne gandim la confortul dumneavoastra, dar si la cel al bebelusului, folosim aparatura de inalta calitate, fara lampi sau lumini exagerate, pentru a nu speria micutii in their big day.
Avem pregatite obiectivele, gata sa surprinda, acolo unde spatiul ne permite, imagini de ansamblu sau de detaliu, surprinse in cel mai discret mod. In acest fel avem ocazia sa scoatem in evidenta delicatetea momentelor si frumusetea lor, intr-un mod unic, bucurandu-ne de filmari unice si spectaculoase.

Open minded
Suntem deschisi ideilor voastre, pentru ca stim ca si acest domeniu este unul viu, intr-o continua miscare. Punem la bataie si noi ideile noastre, pentru ca experienta e de multe ori cea in care ne gasim inspiratia. Avem o multime de idei, incarcam sa fim creativi si sa ne axam pe momentul tau, pe portretul bucurie tale.

Show must go on
De la imagini alb-negru, la drone si echipamente despre care nici nu stim ca sunt langa noi, ei bine e un drum lung care a fost parcurs. Pentru noi e un drum minunat, plin de emotie si bucurie si ne face placere sa stim ca suntem parte din el. Nu e doar un job, e chiar fun pentru noi sa participam la evenimente si sa surprindem atatea momente placute. Sa prelucram videouri si fotografii si sa retraim emotia simtirilor voastre. Pentru noi, acesta este imboldul de care avem nevoie pentru a merge mai departe si pentru a va oferi tot ceea ce este mai bun, asa cum meritati.

Hai sa facem cunostinta, shall we?

Videograf Botez
Videograf Botez
Videograf Botez
Videograf Botez
Videograf Botez
Videograf Botez
Videograf Botez
Videograf Botez
Videograf Botez
Videograf Botez
Album format 20 x 30